Torsdag

Det ar den 15 oktober 2009 och vi sitter pa ett internet cafe. Vi har precis fatt lite mer info om greyhound bus, vi hade tankt flyga upp till Cairns men det var for dyrt att gora det nu, sa vi kommer antagligen aka buss dit upp for att sen flyga tillbaka till sydney runt ca den 22 november.

Igar blev det typ varsta stormen och det regnade, fast det gick over hyffsat fort. En av oss (Alex..) har fatt ngn slags allergisk reaktion mot typ solen eller solskyddsfaktorn. Ett knottrigt, rott och svullet ansikte. SNYGGT.
Far verkligen hoppas att det gar over snart.. Man vill ju iaf kunna vara i solen lite granna.. Far nog kopa ny solskyddsfaktor :)



Vi var i Sydney igar och kollade runt lite, traffade Emelie pa Starbucks och drack varm dryck. Vi har aven lamnat av typ halften av det som vi hade i vara vaskor eftersom de var alldeles for tunga att bera! Ryggvarken ar inte att skoja om, ingen annan verk heller for den delen :) Men nu har vaskorna blivit mycket lattare ! SKOENT !



Vi har precis checkat ut fran Manly Backpackers, det var tva nya tjejer som checkade in i vart rum igar, jattetrevliga! Ijha och Kim fran Holland. Dom kunde minsann prata! om precis allt och inget. Dom skulle ocksa till Cairns men dom ska flyga dit och aka buss tillbaka.




Tidsomstallningen ar sjukt jobbig, man vaknar vid fem pa morgonen och ar redo att sova vid sju.. inte likt oss och man kanner sig valdigt trakig. Men ikvall tanker vi lyxa till det och ata ute sa vi blir lite gladare och roligare ! 10 timmars omstallning ar inte enkel!!

Hoppas ni har det bra dar hemma <3






Kommentarer
Postat av: Em

Jag såg då ingen skillnad på ögat Alex ja tycker du alltid sett ut så där ..

2009-10-15 @ 03:45:55
URL: http://emaustralia.blogg.se/
Postat av: Nina & Lillkillen

lämnar ni kläder bara sådär? :/

2009-10-15 @ 15:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0