Vi bara ler

Väldigt roligt med alla besökare ! Statistiken bara ökar och vi hoppas verkligen att ni forsätter att följa oss :) ♥



40 dagar

Känns helt galet att det idag endast är 40 dagar kvar.. Efter att ha jobbat en sommar med allt ifrån 5-6 dagar i veckan har man knappt tänkt på annat än jobb. Men nu, nu är det faktiskt inte långt bort och med tanke på att hösten redan tagit fart här i Sverige så känns det helt underbart att vi faktiskt kommer lämna det ruskiga vädret mot varmare breddgrader :) Ingen äcklig höst för oss inte !

Men med tanke på att det börjar närma sig så börjar vi känna oss rätt stressade, Visst 40 dagar är ju 40 dagar men när man fortfarande jobbar en del så är man orolig att inte hinna med allt.
Det ska fixas med väska, visum, boende de första dagarna, pengar, vaccination (?) och alla jädrans grejer som man ska kunna packa ner i den där "lilla" väskan som man ska bära omkring. Vad är det nödvändigaste? vad kan man strunta i ? Alla dessa funderingar . . Kommer man glömma något? shit vi måste göra packlista...








Resan

Idag är det 41 dagar tills vi åker. Första stoppet är Australien. Sydney.
Totala 7 veckor kommer det bli på australiens östkust. Underbara, härliga & fantastiska känsla!
Resan kommer börja med att hälsa på Emelie som flyttar till manly om två veckor för att studera. Sen tar vi oss bara dit vi känner för.. Men hela östkusten blir det iaf :)

Efter sju veckor är det dags att ta sig till Nya Zeeland. Auckland.
16 dagar kommer det bli. Blir nån flying Kiwi grej, (sova tält, bungyjump, forsränning, delfiner osv..)
Häftigt? Jaaaaa !!

Efter dom sexton dagarna blir nästa stop Thailand. Bangkok.
De tretton dagarna som vi är i thailand kommer bara bestå av sol och bad !
Vila, sola, äta, bada & bara njuta :)

Vi flyger från Arlanda flygplats den 11 oktober kl.14.30 för att sedan komma hem 2 ½ månad senare, alltså den 28 december kl.06.05.

Under hela vår resa är det tänkt att detta ska bli som en slags reseblogg för familj och vänner, så ni vet vad det är vi gör och att vi lever ♥





Test

Ett testinlägg :):)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0