Flygresan

Okej, allting borjar pa arlanda. familjen grater lite latt (?) vi tar oss igenom alla kontroller utan problem :)
Det gar valdigt fort nar vi kommit igenom incheckningen och vi gar nastan direkt till planet. Allt gar som det ska och planet avgar i tid. Pa planet gar den forsta tiden ganska fort och vi far hela tiden uppassning av den thailandska personalen, med mat, dryck och snacks. kan det bli battre?! MUMS. Sen gar allting lite saktare och de flesta somnar forutom vi.. MORR.

Pa planet borjar en kvinna ma daligt, sa hon far drop och syrgas. Det enda vi tankte var att vi inte ville nodlanda pga henne.. Men tillslut hade hon val pignat till lite :)

Riktigt langtrakigt blir slutet av flygresan och vi har da hunnit diskutera allt som gar att diskutera :p
Vi pratade till o med om att mobergs stampeln fran i fredags var kvar, manga minnen med dom basta, for vi har verkligen de basta vannerna man kan ha! alskar er <3 Underbar kvall.

Vi mellanlandar i Thailand, dar kanns allt lite langtrakigt och allt kanns bara trottsamt. Men tillslut far man ga pa planet, da far vi chocken: Vi har Varldens basta platser , Vi sitter helt sjalva och vi har tv skarmar och massa lyx :) Oj, vad glada vi blev ! Det absolut basta med andra flygningen var att vi sov mer an halva resan :) UNDERBART.

Sa vi landar i Sydney och dar ar det hur mycket kontroller som helst, mycket fragor och strunt, Men vi tog oss igenom allt utan problem, till o med vaskorna kom fort! Vi lyckas ocksa ta oss  med tag till Circulare quey , Dar far vi syn pa Harbour Bridge , Lyckan ar stor. Det var dessutom valdigt varmt nar vi kom fram vilket var skoent! :)


Har flog vi over mitten av australien, typ oken :)



Kommentarer
Postat av: Mamma

Lite lätt.....?! Det var väl ett understatetment kanske... Jag kan lätt börja gråta bara jag tänker på det igen!

2009-10-14 @ 18:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0