Byron Bay

Yees, efter en flygresa fran Cairns till Sydney pa ca tre timmar sa var vi tvugna att vanta pa flygplatsen i ca 8 timmar. Vi tankte att det var ju lugnt eftersom att det iaf ar varmt pa flygplatsen lixom.. Men nejda, vi blir utslangda darifran och far sitta ute i ca 5,5 timmar! wiiie en natt pa en bank utanfor en flygplats, ja nu har man ju vart med om mycket iaf :)

Efter den otroligt langa vantan (vaken i ca 30 h) var det dags att ta sig till bussen, hungriga som djur tar vi taxi dit, det enda matstallet som var oppet klocklan halv sex pa morgon var ngt jakla ackel stalle med hemlosa manniskor.. MEN vi var ju hungriga och griniga :) Sa det fick bli en "big breakfast" for 7 dollar, mums? eh nej.. Men magen blev ju lite nojdare iaf.. Sa efter detta letade vi efter toa och hittade en hyffsat snabbt enda, sen antligen dags att ga pa bussen! Men fy faen, har aldrig sovit sa daligt pa en buss, en av oss somnade dock pa en sekund, ja Gabbi. Maste tacka varabn otroligt snalla van i Byron som hjalpt oss vart vi an har vart i landet, hur vi skulle klara oss, vad vi behovde kopa, hur mycket saker BORDE kosta.. :) GULD vart!

Sa efter dom hemska 14 timmarna pa bussen kom vi fram! oj vad vi var glada :) Vi blev motta av var goda van och allt var som for 4 veckor sen! Dom 3 dagarna vi var dar bara flog ivag och det kandes alldeles for kort. Solning, Cheeky Monkeys, Goon, grillning och massa skratt och lite tarar :)

Allt som allt , Vi alskar verkligen Byron, en underbar stad som ej far missas!

Massa kramar Gabriella o Alexandra ♥


Kommentarer
Postat av: nina

d e ni å uteliggarna haha ;) <3

2009-11-27 @ 22:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0